Jalkakirurgia

Lisää elämämänlaatua leikkauksella

Jalkaleikkaus lisää elämänlaatua

Missä vaiheessa latuskajalka leikkaus on ajankohtainen? Tämä pyörii monen mielessä ja usein ajatellaan, että tukipohjallisilla voidaan tilannetta niin paljon helpottaa, että leikkaushoitoa ei tarvita. Usein vaiva kuitenkin etenee niin pahaksi, että joudutaan tekemään luudutus eli nivelten jäykistysleikkaus. Toisinaan apu löytyy jännesiirrosta tai tekemällä asentokorjaus kantaluuhun.

Jalkaleikkaus on vaihtoehto latuskajalan eli lättäjalan korjauksessa. Sitä ei pidä pelätä tai siirtää hamaan tulevaisuuteen. Usein siitä on huomattavasti enemmän haittaa kuin hyötyä. Mikäli avun saa riittävän ajoissa, säästyy kivulta ja kävely onnistuu ilman rasittumista. Jos sinulla on selkeä jalkaterän kääntyminen ulospäin, on hyvä tulla näyttämään tilannetta meille ja voimme tarkistaa asian.

Vastaanottomme ovat kahdessa paikassa, keskustan suuralue ja Oulunsuu, joten kumpaankin on helppo tulla ja parkkipaikkoja on molemmissa tarjolla. Ortopedi ja fysioterapeutti tutkivat tilanteesi ja kertovat, mitkä ovat jatkotoimenpiteet.

Jalkakirurgia

Varaa aika tutkimuksiin

Jalkakirurgia tuo helpotusta ja elämänlaatu paranee

Vasaravarpaiden leikkaus on pieni toimenpide ja helpottaa siinä tilanteessa, kun varpaat ovat nousseet koukkumaiseen, virheelliseen asentoon. Tähän on monia syitä ja useimmiten siihen vaikuttavat vaivaisenluu, jalkaterän ja nilkan virheasennot sekä jotkut jälkitilat säären vammoissa. Pieni vaiva, mutta varpaat hankautuvat usein kengässä rikki tai siihen syntyy känsä, toisinaan iho on jatkuvasti rikki. Jos vaiva aiheuttaa tasapaino ongelmia, sinun kannattaa olla meihin yhteydessä ja katsotaan, mikä on sinun kohdallasi paras vaihtoehto. Leikkauksesta paraneminen vie vain 4-6 viikkoa.

Jalkakirurgia  * Emme jaa tietojasi.

  Meillä pääsee nopeasti tutkimuksiin

  Meille on tärkeää, että pääset mahdollisimman nopeasti tutkimuksiin. Vastaamme nopeasti meille lähetettyihin kyselyihin ja se ei vielä sido sinua siihen, että sinun tarvitsee tehdä meiltä ajanvaraus. Pystymme antamaan suuntaa antavan hinta-arvion toimenpiteistä, ja saat miettiä asiaa kaikessa rauhassa. Lopullinen kliininen tutkimus kertoo, millainen toimenpide tulee sinun kohdallasi kysymykseen.

  Jalkakirurgia

  Hoitohenkilökuntamme vastaa kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin

  Pitkän kokemuksemme ansiosta olemme huomanneet, että potilaillamme on paljon kysymyksiä ennen toimenpidettä. Siksi haluamme, että käydään ne lävitse ennen kuin mitään tehdään. Paikalla ovat yleensä sekä ortopedi että fysioterapeutti.

  Meidän tärkein tehtävämme on saada sinut luottamaan meihin ennen tulevaa toimenpidettä. Siksi haluamme käydä kanssasi toimenpiteen leikkauksineen huolella ja yksityiskohtaisesti läpi toipumiseen sekä lopputarkastukseen asti.

  Kaikki hoitohenkilökuntamme jäsenet ovat ammattilaisia alallaan ja he ovat erikoistuneet erilaisiin toimenpiteisiin. Siksi tapaat juuri oikeat henkilöt ennen toimenpidettäsi, jolloin saat oikeat vastaukset jokaiseen esittämääsi kysymykseen. Sinun on helpompi tulla leikkaukseen, jos tiedät, miten kaikki sujuu leikkauksen jälkeen ja mitä kaikkea voit tai et voi tehdä leikkauksesta päästyäsi.

  Jalkaleikkaus vaatii liikkumisessa aina apuvälineitä ja ne on mahdollista saada meiltä lainaksi lopputarkastukseen asti. Haluamme varmistaa, että liikkumisesi onnistuu heti.

  Jalkakirurgia
  Jalkakirurgia
  Jalkakirurgia

  Asiakkaiden palautteet

  Latuskajalka leikkaus kokemuksia potilailtamme

  Olin jo pitänyt pitkään tukipohjallisia, kun minulle ehdotettiin leikkausta. Se vähän jännitti etukäteen, mutta tavattuani sekä ortopedin että fysioterapeutin sain itsevarmuutta ja suostuin leikkaukseen. Kaikki sujuikin juuri siten kuin minulle oli ennen leikkausta kerrottu. Sain myös fysioterapeutin kotikäynnille kotiutuksen jälkeen. Se oli hieno asia.
  Taina
  Latuskajalkaleikkaus
  Minulla on vaivaisenluun takia ollut vasaravarpaat jo vuosikausia ja se on haitannut liikkumistani. Siksi kai liikunta on viime vuosina jäänyt hyvin vähäiseksi. Ortopedi ehdotti leikkausta ja pienen empimisen jälkeen suostuin siihen. Nyt on leikkauksesta jo sen verran aikaa, että liikunta onnistuu jälleen ja olenkin nauttinut siitä täysillä.
  Juhani
  Vasaravarpaiden operaatio
  Olin siirtänyt vaivaisenluunleikkausta jo pitkään, kun jotenkin se tuntui pelottavalta. Ortopedi ja fysioterapeutti keskustelivat kanssani kaikessa rauhassa, joten sain kuulla, mitä tapahtuu leikkauksesta ja toisaalta myös miten edetään sen jälkeen. Minusta se oli hyvin luotettavaa ja suostuinkin leikkaukseen enkä ole katunut päätöstäni.
  Kerttu
  Vaivaisenluuleikkaus

  Jalkaleikkaus helpottaa elämää

  Koulutetut ammattilaiset tekevät kaiken sinulle helpoksi

  Onpa kyseessä vaivaisenluuleikkaus tai muu jalkaoperaatio, henkilökuntamme tekee jokaisen operaation sinun parhaaksesi ja sinut täydellisesti huomioiden. Kouluttautumisemme ovat vain sinun hyväksesi, koska haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

  Positiivinen palaute on saanut meidät luomaan sellaiset prosessit, että sinä olet niiden keskipisteessä. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi ennen leikkausta, mutta myös leikkauksen jälkeen aina lopputarkastukseen asti.

  Jalkakirurgia kokonaisuudessaan on loppujen lopuksi hyvin tarkkaa ja jokaisen leikkauksen on onnistuttava täydellisesti. Ortopedimme ovat kokeneita ja he hakevat lisäoppia vuosittain myös ulkomailta, koska haluamme tarjota sinulle myös viimeisimpiä tutkimustuloksia ja toimenpiteitä. Meidät on myös noteerattu luotettavana yrityksenä terveydenhuollossa. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on jokin jalkoihin liittyvä ongelma. Haluamme ratkaista sen yhdessä sinun kanssasi.