Perthes

Perthes auttaa jalkakirurgisissa toimenpiteissä, mutta myös lasten Perthesin taudissa

Legg-calve-perthes on lasten lonkkasairautena melko harvinainen, mutta pitkän historiamme aikana olemme onnistuneet hoitamaan niitä useita. Tämän taudin tunnistaminen ajoissa on ensiarvoisen tärkeää, jotta siihen saadaan tarpeellinen hoito ajoissa sekä turvataan lonkan kehittyminen jatkossakin. Ortopedimme ovat kokeneita ja haluavat tehdä kaikkensa asiakkaidemme hyväksi.

Lonkkaleikkaus fysioterapia on hyvä apu potilaalle kuntoutumisessa. Ortopedi ja fysioterapeutti käyvät sinun tilanteesi läpi tarkasti leikkauksen jälkeen, jotta saat juuri oikeanlaista apua koko kuntoutumisesi ajan. Mikäli ongelmia tulee kuntoutumisen yhteydessä vastaan, ortopedi tutkii tilanteen ja tekee tarvittaessa muutoksia hoitosuunnitelmaan yhdessä fysioterapeutin kanssa. Sinua potilaana emme jätä yksin vaan me huolehdimme sinusta parhaalla mahdollisella tavalla. Meille on tärkeintä se, että saat jälleen mahdollisuuden liikkua mahdollisimman normaalisti.

Perthes

Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake ja lähetä se meille, me kerromme sinulle lisää 48 tunnin kuluessa.

Täytä oheinen lomake, ja kerro millainen jalkakirurgista toimenpidettä tarvitset. Me otamme sinuun yhteyttä, annamme arvion toimenpiteestä ja kerromme siitä sinulle tarkemmin. Kliininen tutkimus kuitenkin tarkentaa meille tilanteesi.

Perthes  * Emme jaa tietojasi.

  Jalkakirurgian ammattilaiset palvelevat sinua

  Alaraajatutkimus eli tuttavallisemmin jalkatutkimus on tärkeä hoitaa silloin, kun sinulla on kipuja kävellessä tai istuessa. Me tutkimme tarkasti, miten alaraajasi toimivat lantiosta aina varpaisiin asti. Tarkistamme, millainen on ryhtisi, liikkeesi sekä sen, onko sinulla lihaskireyttä, puutetta lihasvoimassa tai mahdollisesti virheasentoja jaloissa. Kaikki pienimmätkin kiputilat kannattaa tutkituttaa varsin varhaisessa vaiheessa, koska mitä nopeammin niihin puututaan, sen vähemmillä toimenpiteillä voidaan päästä kiputiloista eroon. Olemme tehneet myös ansiokasta työtä lasten legg-calve-perthes -tautiin liittyen, joten myös lasten kanssa vastaanotolle tuleminen on myös erittäin tervetullutta. Jos olet käynyt jo aikaisemmin tutkimuksissa, on hyvä ottaa kaikki mahdolliset siihen liittyvät dokumentit mukaan. Kokeneet ammattilaisemme auttavat sinua.

  Perthes

  Toimenpiteemme kattavat kaiken ikäiset

  Monesti kuulee sanottavan, lonkkaleikkaus iäkkäälle on toimenpide, jota ei kannata enää tehdä. Me olemme toista mieltä. Sekin on totta, että huonokuntoisempi paranee leikkauksesta hitaammin kuin hyväkuntoinen. Sekin on vielä totta, että iäkkäämmillä kaatuminen monesti merkitsee lonkan murtumista. Kuntoutus kestää suhteellisen kauan, mutta tehokkaalla hoidolla tilanne paranee huomattavasti. Meiltä saat kattavasti tietoa jalkakirurgian palveluista ja toimimme sinun hyväksesi, jotta tilanteesi saadaan kartoitettua sekä siihen löydetään paras mahdollinen hoito. Täyttämällä lomakkeen otamme sinuun pian yhteyttä.

  Perthes
  Perthes
  Perthes

  Perthes palvelee sinua jalkakirurgiassa

  Ortopedeillamme on seuraavia sertifikaatteja: