Palvelut jalkakirurgisiin toimenpiteisiin

Tutustu tarkemmin Perthesin tautiin ja muihin palveluihimme

Palvelut

Perthesin tauti lapsilla

Perthesin tauti on suhteellisen harvinainen sairaus. Se ilmenee lonkassa ja sen ensioireet tulevat lapsilla noin 3-10 -vuoden iässä. Tauti on tärkeä huomata ajoissa, jotta oikealla hoidolla turvataan lonkan kehittyminen eikä lopputuloksena ole aikuisiän nivelrikkoa tai alaraajojen pituuseroa.

Lonkan nivelrikko leikkaus

Nivelkivun häiritessä normaalia elämää on aika hakeutua leikkaukseen

Lonkan nivelrikko leikkaus ja tekonivelen hankkiminen on edessä silloin, kun nivelessä on leposärkyä ja lääkitys ei enää auta. Tekonivelellä parannetaan toimintakykyä.

Palvelut

Jalkakirurgia

Kun ongelmia on jalkaterän ja nilkan alueella, on jalkakirurgia otettava apuun. Tavallisempia ongelmia ovat virheasennot, jännerappeumat sekä nivelrikkomuutokset. Jalkaterän virheasentoihin vaikuttavat vasaravarpaat sekä vaivaisenluu. Nilkan alueella tyypillisimmillään ongelmat ovat kaarijalka sekä latuskajalka. Tarkan kliinisen tutkimuksen jälkeen sinulle valitaan paras mahdollinen leikkaustekniikka.

Ota meihin yhteyttä

Täytä lomake jo tänään ja saat vastauksen nopeasti

Palvelut  * Emme jaa tietojasi.

  Meille annettuja asiakaspalautteita

  Asiakkaidemme palautteet ovat olleet seuraavanlaisia

  Pojallamme todettiin neljävuotiaana Perthesin tauti ja se oli meille vanhemmille shokki. Emme olleet kuulleet siitä aikaisemmin mitään ja paniikissa etsimme tietoa. Tuttavamme suositteli meille Ortopedi Oulua ja saimme sieltä todella asianmukaista ja ystävällistä palvelua. Tilanne pojallamme on tällä hetkellä hyvä.
  Emma ja Juha
  Perthesin tauti
  Olen suhteellisen nuori, mutta olen ollut aina hiukan ylipainoinen. Minulla todettiin nivelrikko ja ajattelin naivisti, että se menee ohi itsekseen. Toisin kävi ja jouduin turvautumaan leikkaukseen. Ortopedi Oulun ihanien lääkäreiden ja fysioterapeuttien avulla pystyn taas kävelemään kunnolla. Painokin on pudonnut ja elämä tuntuu hyvältä.
  Jenni
  Lonkan nivelrikko leikkaus
  Olen aina ollut kova liikkumaan, mutta oikean jalan nilkan nivelsiteet ovat olleet kaiketi aina hiukan löysät. Olen sen satuttanut useita kertoja ja lopulta ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin hakeutua leikkaushoitoon. Valitsin Ortopedi Oulun suorittamaan leikkauksen. Palvelu oli todella hyvää ja leikkaus onnistui erinomaisesti.
  Sakari
  Jalkakirurgia

  Ammattitaitoisesti ja ihmisläheisesti

  Parhaat jalkakirurgiset palvelut