Lonkan nivelrikkoleikkaus

Nivelrikon leikkaus kokeneiden ortopedien johdolla

Nivelrikon leikkaus kokeneiden ortopedien johdolla

Lonkan nivelrikko nuorella voi johtua vammasta, joka on kohdistunut niveleen tai ylipainosta. Se kohdistuu yleensä yhteen niveleen kerralla. Nivelrikon rustovauriot alkavat kehittyä suunnilleen 20 ikävuoden tietämissä ja sen jälkeen. Eteneminen on alussa hidasta, mutta silti on tärkeää, että kaikkiin oireisiin pureudutaan heti niiden ilmaantuessa.

Nivelrikon leikkaus on aina vaihtoehto silloin, kun kuntoutus tai kipulääkitys eivät riitä auttamaan nivelen vajaatoiminnassa. Leikkauksella poistetaan kulunutta nivelrustoa. Sillä myös siirretään kuormitusta terveeseen osaan niveltä. Viimeinen mahdollisuus on tekonivelleikkaus. Mikä tahansa hoitomuoto onkaan, sen tarkoituksena on palauttaa nivelen toiminta mahdollisimman hyvälle tasolle. Näitä keinoja mekin käytämme ja tarjoamme sinulle apuamme hoidoissa.

Toimipisteemme, Tuira ja Kastelli, ovat keskeisellä paikalla ja niihin on helppo saapua mistä suunnasta tahansa. Ota meihin yhteyttä, niin voimme tehdä sinulle hoitosuunnitelman tarkemman tutkimuksen jälkeen.

Pyydä tarjous

Lonkan nivelrikkoleikkaus on suhteellisen iso operaatio

Varaa aika kliiniseen tutkimukseen

Lonkan nivelrikon eteneminen on hyvin erilaista potilaista riippuen. Toisilla siihen voi kulua vuosia ja toisilla se saattaa oirehtia vakavasti jo alusta lähtien. Siksi kannustammekin sinua ottamaan meihin yhteyttä, jos on pieninkin epäilys siitä, että sinulla voisi olla nivelrikko. Tutkimme sinut tarkemmin ja laadimme sinulle etenemissuunnitelman, kuinka hoidon kanssa edetään. Tutkimuksen aloittaminen on aina ensimmäinen askel parempaan suuntaan ja sen avulla sinulla on mahdollisuus päästä jonkin ajan kuluttua kohti parempaa ja kivuttomampaa elämää.

Hoitohenkilökuntamme tutkii sinut tarkemmin ja saat toimenpiteestä arvion

Hoitohenkilökuntamme tutkii sinut tarkemmin ja saat toimenpiteestä arvion

Tiedämme, että nivelrikkojen kanssa on toimittava nopeasti, ettei hoitojen pitkittäminen tuo sinulle yhtään enempää haittaa. Siksi saat meiltä ammattitaitoista apua luottamuksella ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Paranemisen este ei ole rahoitus vaan meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus valita myös erilaisia rahoitusratkaisuja sekä sitä kautta päästä tavoitteeseen eli toimenpiteen jälkeen parempaan elämänlaatuun.

Varaa aika
Nivelrikko kokemuksia tekemistämme leikkauksista ja hoidoistamme

Asiakkaiden palautteet

Tilanne pääsi suhteellisen pahaksi, koska olin ajatellut, että se on vain rasitusvamma, koska kävin usein kävelyllä ja tein pitkiä lenkkejä. Lepäsin aina muutaman päivän ja sen jälkeen jatkoin treenaamista normaalisti. Lopulta tajusin lähteä tutkimuksiin. Saamani apu oli oikein ystävällistä ja asiantuntevaa. Koin, että vaivaani suhtauduttiin todella sydämellisesti.

Sirpa
Lonkan nivelrikkoleikkaus

Olin käynyt jo tutkimuksissa aikaisemmin, mutta mielestäni ne eivät edenneet niin sujuvasti kuin olisin toivonut. Siksi hakeudun Oulun ortopedien klinikalle, jossa minuun suhtauduttiin todella hienosti ja minut otettiin välittömästi tutkimuksiin. Tilanne ei onneksi näyttänyt ihan mahdottomalta ja leikkaus tehtiin muutaman viikon kuluttua. Olen saanut todella hyvää apua.

Marja
Lonkan nivelrikko

Lonkat ovat aina olleet huonossa kunnossa ja siksi hakeuduin tutkimuksiin. Nyt toinen on jo leikattu ja toisen kanssa vielä odotetaan, että huononeeko tilanne vai päästäänkö eteenpäin ilman leikkausta. Leikkaus onnistui hyvin ja olen todella tyytyväinen uuteen tekoniveleeni. Nyt voin liikkua jo huomattavasti paremmin.

Erkki
Lonkkaleikkaus

Kokenut ja asiantunteva henkilökuntamme on apunasi

Yrityksemme on toiminut jo pitkään ja kokeneet ortopedimme sekä fysioterapeuttimme auttavat sinua nivelrikon toteamisessa. Sen jälkeen sovimme yhdessä tarkemmin, miten asiassa on parasta edetä. Sinun oma mielipiteesi on meille tärkeä.

Yrityksemme on toiminut jo pitkään ja kokeneet ortopedimme sekä fysioterapeuttimme auttavat sinua nivelrikon toteamisessa. Sen jälkeen sovimme yhdessä tarkemmin, miten asiassa on parasta edetä. Sinun oma mielipiteesi on meille tärkeä.

Kokeneet ortopedit ja fysioterapeuttimme auttavat sinua tällä paranemisen matkalla. Mikäli sinusta välillä tuntuu siltä, ettet jaksa tehdä harjoitteita kotona, voit ottaa meihin yhteyttä ja me autamme sinua eteenpäin. Fysioterapeuttimme tekevät myös kotikäyntejä, joten vaikeiden hetkien kanssa kamppailu on helpompaa heidän avullaan. Tiedämme, että välillä on väsynyt ja kipujakin saattaa olla.

Nivelrikon leikkaus on yksi eritysosaamisemme, joten autamme sinua siinä kaikin keinoin. Yhteistyöllä saavutamme päämäärän ja parhaat tulokset tavoitteessamme.

Nivelrikon leikkaus sekä tutkimukset ammattitaidolla

Ammattitaitoiset ortopedit käytettävissäsi

Nivelrikon leikkaus sekä tutkimukset ammattitaidolla

Vaivaisenluuleikkaus tai mikä tahansa jalkoihin kohdistuva leikkaus on meille jokapäiväistä. Kokemuksemme ovat parasta Suomessa ja meiltä löytyvätkin ne kokeneimmat ortopedit. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja tekemiimme toimenpiteisiin ollaan todella tyytyväisiä. Otamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja meille on tärkeää, että jokainen teistä saa tarvitsemansa avun.

Lonkan nivelrikkoleikkaus on aina iso asia ja se ymmärrettävästi mietityttää paljon. Siksi meille on tärkeää, että käymme kanssasi leikkauksen sekä sen jälkihoidon tarkkaan lävitse ennen kuin sovimme tarkemmin leikkauksesta. Tapaat ortopedin lisäksi jatkohoidosta vastaavan fysioterapeutin ja saat keskustella hänen kanssaan jatkosta ennen leikkauspäätöstä. Henkilökuntamme kokemus kertoo paljon siitä, mikä on menestyksemme salaisuus.

Tule tutustumaan