Vaivaisenluuleikkauksen hinta

Vaivaisenluunleikkauksen ja sitä edeltävän tutkimuksen hinta vaihtelee sen mukaan, mitä tutkimuksia sinulle klinikallamme tehdään. Jätä meille yhteydenottopyyntö ja kerro tarkemmin, millainen tilanne sinulla on.

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella

Voit pyytää lisätietoja tai varata ajan

Kun olemme saaneet yhteydenottosi, ortopedimme tutustuu sen pohjalta tilanteeseesi ja lähetämme sinulle toimenpiteestä suuntaa antavan hinnan. Ortopedi hinnasto on hyvin suoraviivainen ja kilpailukykyinen muiden vastaavien klinikoiden hinnastoihin verrattuna. Vaivaisenluuleikkaus onnistuu tarvittaessa nopealla aikataululla. Vastaamme yhteydenottoosi viimeistään 48 tunnin kuluessa.

Ortopedi hinnat vaihtelevat sen mukaan, millaisesta operaatiosta on kysymys. Edullinen yksityinen lääkäri on hyvä mahdollisuus kliinisiin tutkimuksiin nopeasti ja jonottamatta pidempiä aikoja. Saat asianmukaista hoitoa ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Kiputilanteiden pidentyminen haittaa elämänlaatua ja siksi voimme tarjota sinulle jalkakirurgisia palveluita kilpailukykyisesti. Leikkaukseen on mahdollista päästä niin nopeasti kuin mahdollista. Meiltä löytyvät myös fysioterapeuttipalvelut, joten et ole yksin leikkauksen jälkeen vaan saat tarvittavan avun ensimmäisestä tapaamisesta lopputarkastukseen.

Yhteydenottolomakkeen lähettäminen on helppoa ja vaivatonta. Sen lähettäminen ei myöskään maksa sinulle mitään. Se ei myöskään tarkoita, että sinun tarvitsee käyttää palveluitamme. Kun olemme ottaneet yhteyttä sinuun, päätät itse, jatkatko kanssamme. Mikäli päätät jatkaa, varaamme sinulle ajan kliinisiin tutkimuksiin. Yhteydenotto on sinulle täysin riskitön sekä antaa mahdollisuuden saada apua nopean vastauksemme ansiosta.  * Emme jaa tietojasi.

  Täältä voit lukea asiakkaidemme kokemuksia

  Olemme saaneet positiivista palautetta leikkauksista

  Olin kärsinyt vuosia vaivaisenluusta ja jotenkin minusta tuntui, että jatkuva lääkkeiden syönti ei ole paras vaihtoehto. Täytin yhteydenottolomakkeen ja päätin kysyä, mitä voidaan tehdä. Minulle vastattiin vielä saman päivän aikana ja pääsin leikkaukseen todella nopeasti.
  Hanna
  Vaivaisenluun operaatio
  Akillesjänteeni oli pitkään kovassa kivussa ja minulla todettiin sen olevan rasitusperäistä. Sitä yritettiin korjata lääkityksellä ja fysioterapialla. Löysin sattumalta tämän lomakkeen ja päätin ottaa yhteyttä. Päädyinkin nopealla aikataululla akillesjänteen leikkaukseen.
  Markku
  Akillesjänteen leikkaus
  Jalkahovini oli pahasti laskeutunut ja jalkapohja tulehtunut. Sain täältä todella nopeasti apua ja hyvää palvelua. En olisi uskonut, miten nopeasti minut otettiin hoitoon ja sain ystävällisesti apua ongelmaani.
  Mirjami
  Latuskajalka leikkaus

  Kokeneet ortopedit ja fysioterapeutit

  Meiltä saat parasta palvelua

  Vaivaisenluuleikkauksen hinta
  Vaivaisenluuleikkauksen hinta
  Vaivaisenluuleikkauksen hinta

  Edullinen hintataso

  Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset hinnat

  Meillä leikkausten hinnat ovat kilpailukykyiset eikä tutkimukseen tai leikkaukseen tarvitse jonottaa pitkä aikoja. Kaikki sujuu asiantuntemuksella. Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja luotettavasti. Meidän päämäärämme on saada sinun jalkaongelmasi poistumaan ja tehdä elämästäsi jälleen laadukkaampaa. Kerro yhteydenottolomakkeella, millaista apua tarvitset ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Vastaamme vähintään 48 tunnin kuluessa. Jatkotoimista ja vastaanotolle tulosta päätät itse. Tutkimusten jälkeen sovimme yhdessä, mikä on paras tapa edetä.